Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové medailóniky s cukinou

Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové stehno 400 g  soľ  korenie biele mleté  korenie čierne mleté  cibuľa 150 g  olej olivový 3 PL

Bravčová mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a speníme na oleji. Mäso na cibuľke z oboch strán prudko opečieme.

2. 

paradajky 200 g

Paradajky zalejeme vriacou vodou, po chvíli ich vyberieme a ošúpeme. Pridáme ich nakrájané na štvrtiny k mäsu, osolíme, podlejeme vodou a zakryté na miernom ohni varíme cca 40 minút.

3. 

cuketa 400 g

Medzitým si ošúpeme a na kolieska nakrájame cukinu. Desať minút predtým ako sa mäso dovarí, pridáme cukinu a necháme spolu dodusiť.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť