Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové kocky v pórovej omáčke

Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  olej slnečnicový 30 ml

Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.

2. 

bravčové stehno 600 g  soľ 1.5 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  rasca mletá ½ ČL

Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, pridáme k cibuli. Orestujeme, posolíme, okoreníme a pridáme rascu.

3. 

voda 250 ml

Premiešame, prilejeme vodu a udusíme do mäkka.

4. 

pór 400 g

Pór očistíme, pokrájame na tenké kolieska a rozoberieme.

5. 

Pridáme do uvareného mäsa, premiešame a 5 minút povaríme.

6. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 ml

Prilejeme smotanu a prevaríme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť