Bravčové kocky v pórovej omáčke

Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  olej slnečnicový 30 ml

Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.

2. 

bravčové stehno 600 g  soľ 1.5 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  rasca mletá ½ ČL

Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, pridáme k cibuli. Orestujeme, posolíme, okoreníme a pridáme rascu.

3. 

voda 250 ml

Premiešame, prilejeme vodu a udusíme do mäkka.

4. 

pór 400 g

Pór očistíme, pokrájame na tenké kolieska a rozoberieme.

5. 

Pridáme do uvareného mäsa, premiešame a 5 minút povaríme.

6. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 ml

Prilejeme smotanu a prevaríme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť