Všetky recepty > Polievky > Mäsové polievky

Bravčová polievka

Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa ks  paprika ks  masť bravčová 30 g  voda 50 ml

Stredne veľké cibule očistíme a nadrobno nakrájame. Papriku vyčistíme, umyjeme a pokrájame na prúžky. V hrnci rozpustíme masť a cibuľu s paprikou 15 minút podusíme. Podľa potreby podlejeme trochou vody.

2. 

bravčové pliecko kg  soľ ČL  korenie gulášové ČL  paprika červená mletá ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  voda l

Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na kocky a pridáme k cibuľovo-paprikovému základu. Keď mäso obelie - zatiahne sa, pridáme soľ a koreniny. Zamiešame a prilejeme vodu. Varíme 45 minút, občas premiešame.

3. 

zemiaky ½ kg  soľ zeleninová  cesnak  papriková pasta - pikantná

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na kocky. Pridáme ich k takmer uvarenému mäsu a polievku dovaríme - do zmäknutia všetkých ingrediencií (cca 20 minút). Nakoniec polievku dochutíme zeleninovou soľou, očisteným prelisovaným cesnakom a podľa chuti pikantnou paprikovou pastou.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť