Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 600 g

Umyté mäso odblaníme, pokrájame na väčšie rezance.

2. 

tuk 100% 100 g  slanina údená 60 g  cibuľa 80 g  šampiňóny 100 g

Cibuľu a šampiňóny pokrájame. V hlbšej panvici rozpálime tuk a opražíme na ňom kocky slaniny a cibuľu. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania ho opekáme.

3. 

feferónky sterilizované 1 ks  lečo sterilizované 150 g  cesnak 3 st  kečup 2 PL  korenie čierne mleté

Keď je mäso takmer mäkké, pridáme feferónku, huby, pretlačený cesnak a nakoniec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupom. Dochutíme korením a dodusíme mäso.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť