svetvomne.sk

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 600 g

Umyté mäso odblaníme, pokrájame na väčšie rezance.

2. 

masť bravčová 100 g  slanina údená 60 g  cibuľa 80 g  šampiňóny 100 g

Cibuľu a šampiňóny pokrájame. V hlbšej panvici rozpálime tuk a opražíme na ňom kocky slaniny a cibuľu. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania ho opekáme.

3. 

feferónky sterilizované 1 ks  lečo sterilizované 150 g  cesnak 3 štipky  kečup 2 PL  korenie čierne mleté

Keď je mäso takmer mäkké, pridáme feferónku, huby, pretlačený cesnak a nakoniec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupom. Dochutíme korením a dodusíme mäso.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť