Avokádová nátierka

Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

avokádo 2 ks

Avokáda prekrojíme, vyberieme kôstku a olúpeme nožom hrubú šupu.

2. 

citrón  korenie čierne mleté  soľ

Avokádo rozmiešame vidličkou s pár kvapkami citrónu aby nezačalo rýchlo černať. Pridáme najemno mleté čierne korenie a štipku soli.

3. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 2 ČL  cesnak 1 strúčik

K avokádovej hmote pridáme rozdrvený strúčik cesnaku a trochu kyslej smotany na zjemnenie. Dobre rozmiešame.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť