Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Avokádová nátierka

Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

avokádo 2 ks

Avokáda prekrojíme, vyberieme kôstku a olúpeme nožom hrubú šupu.

2. 

citrón  korenie čierne mleté  soľ

Avokádo rozmiešame vidličkou s pár kvapkami citrónu aby nezačalo rýchlo černať. Pridáme najemno mleté čierne korenie a štipku soli.

3. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 2 ČL  cesnak 1 strúčik

K avokádovej hmote pridáme rozdrvený strúčik cesnaku a trochu kyslej smotany na zjemnenie. Dobre rozmiešame.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť