svetvomne.sk

Ananásové palacinky Piña colada

Spestrite si klasiku exotickou príchuťou.

 

Počet porcií: 15

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

ananás 500 g  mlieko polotučné 1,5% ½ l  vajce slepačie 2 ks  múka hladká 400 g  sirup kokosový 1 dl  soľ ¼ ČL  cukor práškový 1 PL

Nakrájaný ananás, mlieko, vajcia, cukor, kokosový sirup a soľ rozmixujeme. Primixovávame postupne múku, kým cesto primerane nezhustne. Zmes by mala byť iba tak hustá, aby po usmažení palacinka držala pokope. Pokial sa pri oobracaní palacinky trhajú, primixujte ešte múku do cesta.

2. 

olej slnečnicový

Na rozpálenú panvicu nalejeme za naberačku cesta a pomôžeme mu rozložiť sa po celom povrchu dna nakláňaním panvice. Keď cesto primerane zhnedne na spodnej strane a po okrajoch, prilejeme trochu oleja po okraji, aby sa palacinka uvolnila. po chvíli obrátime a vysmažíme aj z druhej strany do zlatohneda.

3. 

cukor trstinový

Servírujeme jemne posypané trstinovým cukrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť