Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Treska na prírodno

Aljašská treska 300 g  bazalka  korenie biele mleté  soľ

Rozmrazený filet tresky naporcujeme na tretiny a krátko osmažíme na rozpálenom oleji, len tak dlho, aby sa treska nerozpadla. Prikoreníme bazalkou, bielym korením a soľou.

Treska na prírodno

2. Kari omáčka

olej olivový 2 PL  cibuľa 60 g  múka polohrubá 1 PL

Na panvici rozpálime olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Posypeme múkou a vzniknuté žmolky krátko osmažíme.

Kari omáčka

3. 

korenie karí 1 ČL  smotana na varenie (10-12% tuku) 150 ml

Pridáme karí, smotanu a premiešame. Podľa potreby dorieďujeme smotanou, alebo mliekom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť