Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zemiaky 500 g

Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a dáme na 15 minút variť do osolenej vody.

2. 

maslo 30 g  cesnak st  rozmarín ČL

Medzitým ako sa zemiaky varia si pripravíme ochutené maslo na potretie. Zmäknuté maslo vymiešame s pretlačeným cesnakom a nadrobno posekaným rozmarínom.

3. 

pstruh ks  soľ  citrónová šťava

Pstruhy umyjeme, osušíme, nasolíme na povrchu a aj zvnútra. Pokvapkáme citrónovou šťavou.

4. 

Pstruhy potrieme ochuteným maslom vo vnútri aj na povrchu.

5. Spodná časť - nádoba

petržlenová vňať  olej slnečnicový ½ ČL  soľ zeleninová

Do spodnej časti vysypeme predvarené zemiaky, pridáme zeleninovú soľ (vegeta, podravka), nakrájanú petržlenovú vňať, 1/2 Actifry lyžičky oleja a vložíme do Actifry.

Spodná časť - nádoba

6. Vrchná časť - platňa

Pripravené pstruhy vložíme na platňu.

Vrchná časť - platňa

7. 

Zremiaky so pstruhmi dáme grilovať na 15 minút stlačením tlačítka 2in1 3x a nastavením času na 15 minút stláčaním tlačidla +. Začneme grilovať.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť