ActiFry kuracie prsia v zázvorovej marináde

ActiFry recept na prípravu šťavnatých grilovaných kuracích pŕs v pikantnej zázvorovej marináde.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marináda

cesnak 2 štipky  vajce slepačie 1 ks  kečup 1 PL  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  olej slnečnicový 2 PL  rasca mletá ¼ ČL  citrónová šťava 1 PL  sójová omáčka 1 PL  zázvor mletý ½ ČL

K pretlačenému cesnaku primiešame vajíčko, kečup, soľ, zeleninovú soľ (vegeta, podravka), korenie, olej, rascu, citrónovú šťavu, sójovú omáčku a mletý zázvor.

Marináda

2. 

kuracie prsia 500 g

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na menšie rezne o hrúbke asi 1cm.

3. 

Kuracie mäso vložíme do marinády a necháme pol hodinu v chlade odležať.

4. Vrchná časť - platňa

Namarinované kuracie kúsky poukladáme do vrchnej časti - platne grilu Acifry.

Vrchná časť - platňa

5. Grilovanie

Actifry zapneme a nastavíme 2x stlačením tlačidla 2in1 program KURA a grilujeme 12 minút.

Grilovanie

6. 

Podávame so zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť