Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

ActiFry kuracie prsia v zázvorovej marináde

ActiFry recept na prípravu šťavnatých grilovaných kuracích pŕs v pikantnej zázvorovej marináde.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marináda

cesnak 2 štipky  vajce slepačie 1 ks  kečup 1 PL  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  olej slnečnicový 2 PL  rasca mletá ¼ ČL  citrónová šťava 1 PL  sójová omáčka 1 PL  zázvor mletý ½ ČL

K pretlačenému cesnaku primiešame vajíčko, kečup, soľ, zeleninovú soľ (vegeta, podravka), korenie, olej, rascu, citrónovú šťavu, sójovú omáčku a mletý zázvor.

Marináda

2. 

kuracie prsia 500 g

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na menšie rezne o hrúbke asi 1cm.

3. 

Kuracie mäso vložíme do marinády a necháme pol hodinu v chlade odležať.

4. Vrchná časť - platňa

Namarinované kuracie kúsky poukladáme do vrchnej časti - platne grilu Acifry.

Vrchná časť - platňa

5. Grilovanie

Actifry zapneme a nastavíme 2x stlačením tlačidla 2in1 program KURA a grilujeme 12 minút.

Grilovanie

6. 

Podávame so zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť