Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

ActiFry hermelín s orechami

Výborný plnený syr v slaninovom obale pripravený v ActiFry fritéze. Podávame s hranolkami pripravenými tiež v tomto jednoduchom kuchynskom pomocníkovi.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zemiaky 1200 g  olej olivový 1 PL  soľ ½ ČL

Zemiaky ošúpeme, umyjeme, osušíme a nakrájame na hranolky. Vložíme ich do actifry hrnca (nádoby), pridáme trochu oleja, soľ a zapneme pečenie na 40 minút.

2. 

orechy vlašské 100 g  cesnak 3 strúčiky  olej olivový 3 PL

V kuchynskom sekáčiku rozdrvíme orechy a cesnak. Do rozdrvených orechov pridáme olivový olej a vymiešame ťažšie roztierateľnú zmes.

3. 

syr Hermelín 5 ks  slanina prerastená 150 g

Hermelíny prekrojíme na polovice a rovnomerne do nich rozdelíme orechovú zmes. Prerastenú slaninu nakrájame na tenké plátky.

4. 

Hermelíny obalíme do slaniny a slaninu priviažeme niťou.

5. 

Pripravené syry vložíme do aktifry panvice (platne). Tú položíme nad hotové hranolky, zapneme program 2v1 Kura a čas 3 - 4 minúty. Plnené syry zapečieme. Pred podávaním odstránime pomocnú niť.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť