Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

ActiFry grilované kuracie stehná

Recept na vykostené marinované kuracie stehná s prílohou zo zemiakov, mrkvy a cibule.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie stehná celé 2 ks

Kuracie stehná s kožou vykostíme.

2. 

soľ ¼ ČL  olej olivový 1 PL  korenie kurkuma ½ ČL  zázvor mletý ¼ ČL  paprika červená mletá ¼ ČL

Uvedené prísady zmiešame do tekutej marinády a obalíme v nej mäso.

3. 

zemiaky 400 g  mrkva 200 g  olej olivový 1 PL  soľ ¼ ČL  rasca drvená ¼ ČL  paprika červená mletá ¼ ČL

Zemiaky a mrkvu nakrájame na približne rovnaké kúsky. Vložíme do spodnej časti ActiFry fritézy a rovnomerne pokvapkáme olejom. Nastavíme celkový čas prípravy na 40 minút a grilovanie na "kura" v hornej panvici na 12 minút. Okoreníme soľou, rascou a paprikou.

4. 

cibuľa 100 g

Po 10 minútach ActiFry otvoríme a pridáme na hrubo pokrájanú cibuľu. Zatvoríme a pokračujeme v grilovaní tlačidlom štart.

5. 

Po uplynutí 28 minút sa fritéza zastaví a zvukovým signálom vyzve k vloženiu hornej panvice, na ktorú vložíme rozprestreté kuracie marinované stehné kožou nahor a pokračujeme v grilovaní.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť