RECEPTY

Vyprážané kuracie rezne

Vyprážané kuracie rezne

Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.

recept,fotorecept,kuracie prsia,Kuracie mäso

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Kategórie

Kuracie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

kuracie prsia1000gramov
mlieko polotučné 1,5%50mililitrov
múka hladká-
olej slnečnicový-
soľ-
strúhanka-
vajce slepačie3kusy

 

Recept

1. Kuracie rezne

kuracie prsia 1000 gramov

Kuracie prsia prerežeme na polovice a ľahko vklepeme.

2. 

vajce slepačie 3 kusy  mlieko polotučné 1,5% 50 mililitrov  soľ  múka hladká  strúhanka

Vajcia rozšľaháme s mliekom a soľou. Pripravíme si hladkú múku a strúhanku. Kuracie mäso osolíme.

3. 

Rezeň obalíme v múke, vajci a strúhanke.

4. 

olej slnečnicový

V panvici rozohrejeme olej a rezne vyprážame 10 minút zakryté, odokryjeme, rezne otočíme a vypražíme na druhej strane 10 minút. Po otočení rezňov panvicu už nezakrývame pokrievkou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies