RECEPTY

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.

recept,fotorecept,ananás sušený,hrozienka,kuracie prsia,Kuracie mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

ananás sušený150gramov
hrozienka50gramov
kuracie prsia600gramov
ryža250gramov
soľ0
sójová omáčka2polievkové lyžice
voda minerálna-

 

Recept

1. 

ananás sušený 150 gramov  hrozienka 50 gramov  kuracie prsia 600 gramov  soľ  sójová omáčka 2 polievkové lyžice

Sušený ananás a hrozienka opláchneme a na chvíľu namočíme do studenej vody. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, osolíme, potrieme sójovou omáčkou, posypeme hrozienkami a plátkami ananásu.

2. 

ryža 250 gramov  soľ  voda minerálna

Ryžu viackrát na sitku pod tečúcou vodou prepláchneme, necháme odkvapkať, vložíme do nádoby na varenie ryže, posolíme, zalejeme minerálkou asi 1,5 cm nad povrch ryže. Nádobu s ryžou vložíme do druhej nádoby parného hrnca, zakryjeme. Všetko spolu paríme 40 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies