Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Teľacia polievka
Frankfurtská polievka
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
Hliva v kurkumovej omáčke
Morčací paprikáš
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
Medové rezy s orechovou grilážou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
KOLÁČE
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies