Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zemiakové placky s pórom
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
Pečené zeleninové guľôčky
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
BÁBOVKY
Ananásová bábovka
Smažený koreň lotosu
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Medové rezy s orechovou grilážou
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Gaštanové plnené srdiečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies