Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Zemiakovo-karfiolová masala
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Zemiakovo-baklažánová masala
Karfiol s indickým korením
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
Zeleninové karí
Tofu s fazuľou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Vajíčková polievka s mrkvou
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-jablková štrúdľa
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
ZÁKUSKY
Zákusok Tisíclist
Tekvicové quesadillas
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť