Národné kuchyne
Viac
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové Gnocchi alias Noky
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies