Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Bravčové na hubách
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Dusené bravčové na hríboch
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Bravčové so špagetami
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové Gnocchi alias Noky
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies