Národné kuchyne
Viac
RIZOTO
Hlivové rizoto
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
TEĽACIE MÄSO
Teľacie kocky na bielom víne
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Holandská omáčka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Šošovicový prívarok
Vajíčková polievka s mrkvou
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-jablková štrúdľa
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť