Národné kuchyne
Viac
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Jednoduchá kuracia polievka
Bravčové na hubách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantná kapustnica
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Šampiňónová omáčka s knedľou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Zemiakové Gnocchi alias Noky
ZÁVARKY DO POLIEVOK
Rajbanička - cestovina do polievky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies