Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Pstruh s tymiánom
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Pangasius zapečený s hermelínom
Pangasius na bambusových výhonkoch
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Guláš s fazuľou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies