Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Zemiakovo-karfiolová masala
Zemiakovo-baklažánová masala
Karfiol s indickým korením
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
Zeleninové karí
Tofu s fazuľou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Zemiakové halušky - strapačky
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Šampiňónová omáčka s knedľou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Tekvicový prívarok s kôprom
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies