Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
RIZOTO
Hydinové rizoto
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hovädzí guláš so zemiakmi
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s cesnakom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies