Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Bravčové na hubách
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Dusené bravčové na hríboch
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Bravčové so špagetami
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Guláš s fazuľou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies